Ο Παναγιώτης Τσάμης, από το πρωί του Σαββάτου, έχει πετύχει κάτι μοναδικό για τα Ελληνικά δεδομένα.

Σίγουρα, πρόκειται για μια κίνηση που δεν έχουμε συνηθίσει στα Ελληνικά παρκέ.

Ο Τρίτων ανακοίνωσε την απόκτηση του Παναγιώτη Τσάμη, με τη μορφή του διπλού δελτίου.

Ο 20χρονος παίκτης έγινε ο πρώτος αθλητής στην ιστορία της Elite League που θα μπορεί να αγωνίζεται παράλληλα σε δύο συλλόγους, την ίδια σεζόν. Συγκεκριμένα, ανήκει στον Ολυμπιακό, έχοντας δικαίωμα συμμετοχής και στην Α1, όμως με όριο το 50% των αναμετρήσεων.

Ο ίδιος έκανε ντεμπούτο στο ματς του Τρίτωνα με τον Αμύνα, προσφέροντας 6 πόντους με 3/3 δίποντα. Ακολουθεί το πρόγραμμα της ομάδας του, αλλά έχει συνεχή επικοινωνία με τον Θρύλο. Πρακτικά κάνει προπόνηση με δύο ομάδες, το πρωί στο ΣΕΦ και στη συνέχεια με τον Τρίτωνα.

Με προσοχή όμως, ώστε να μην μπει στην εξίσωση η κόπωση.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24