Ο Τζορτζ Πάπας σκόραρε τρίποντο από τη γωνία και στη συνέχεια, πέτυχε γκολ-φάουλ κόντρα στον Απόλλωνα Πάτρας μέσα σε αποθέωση από τους φίλους του Ολυμπιακού που βρίσκεται στο κλειστό της Περιβόλας.

Ο Απόλλων υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο παιχνίδι με το οποίο ολοκληρώνεται η 1η αγωνιστική της Basket League και ο Τζορτζ Πάπας πέτυχε έξι συνεχόμενους πόντους για τους Πειραιώτες στα μέσα της β’ περιόδου.

Αρχικά, σκόραρε τρίποντο από τη γωνία για το 23-42 έπειτα από ασίστ του Βεζένκοβ και στη συνέχεια έβγαλε την άμυνα, έκλεψε την μπάλα, βγήκε στον αιφνιδιασμό και έκανε το 23-45 με γκολ-φάουλ μέσα σε αποθέωση από τον κόσμο των «ερυθρόλευκων».

Ο παίκτης του Ολυμπιακού έκλεισε το πρώτο ημίχρονο με 1/1 βολή, 1/1 δίποντο, 1/1 τρίποντο, 1 ασίστ και 2 κλεψίματα σε 7′.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24