Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης έριξε «άκυρο» στη Γάνδη για τον Ολυμπιακό; Παίζει αρκετά…

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης μένει ελεύθερος και συνεχίζει να προπονείται δίχως να έχει βρει ομάδα. Όμως, προτάσεις έχει ο διεθνής κίπερ, ενώ τελευταία πρόταση ήρθε από την Γάνδη.

Σίγουρα, έως τις 30 του μήνα, ο ίδιος μπορεί να διαπραγματευτεί με ομάδες που μπορούν να φέρουν ποδοσφαιριστές όπως Ισραήλ, Ουκρανία, Ελλάδα, Πορτογαλία.

Στην αρχή του καλοκαιριού ο Πασχαλάκης απέρριψε δύο προτάσεις από ομάδες της Σαουδικής Αραβίας. Στόχος του ήταν να συνεχίσει στην Ευρώπη. Άνοιξε «δίαυλο» επικοινωνίας με τους Πειραιώτες και πρωταθλητές Ελλάδος.

Όλα παίζουν σχετικά με το μέλλον του, ακόμη και το να διαπραγματευτεί τον Γενάρη τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24