Απίστευτο κι όμως αληθινό. Χωρίς τηλεοπτική μετάδοση θα είναι το παιχνίδι του Θρύλου με την ΑΕΚ για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος χάντμπολ.

Άλλη μία χρονιά που τα πράγματα δεν ξεκινάνε ομαλά για τα αθλήματα του Ερασιτέχνη και αναφερόμαστε στο κομμάτι των τηλεοπτικών μεταδόσεων. Ο Θρύλος και νικητής του Σούπερ Καπ χάντμπολ, αντιμετωπίζει την ΑΕΚ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος εκτός έδρας.

Το τραγικό είναι ότι το παιχνίδι δεν θα μεταδοθεί τηλεοπτικά και αυτό γίνεται για δύο λόγους. Αρχικά, δεν έχει έρθει σε συμφωνία η ΕΡΤ με την ομοσπονδία χάντμπολ για να δείχνει τα παιχνίδια. Βέβαια ακόμα και να υπήρχε συμφωνία, πάλι δεν θα βλέπαμε το ματς και εδώ έρχεται να «κολλήσει» ο δεύτερος λόγος.

Λιάπης: «Χαρούμενος που επέστρεψα με τίτλο, νίκη στη Θεσσαλονίκη»
Λιάπης: «Χαρούμενος που επέστρεψα με τίτλο, νίκη στη Θεσσαλονίκη»

Ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ είχαν δεχθεί ποινές πέρσι λόγω της συμπεριφοράς των φιλάθλων τους. Μέσα στις ποινές που τους επιβλήθηκαν λοιπόν, ήταν και η απαγόρευση μετάδοσης του επόμενου αγώνα.

Κάτι τραγικό το οποίο δεν βγάζει κανένα νόημα και είναι κρίμα ο κόσμος του Θρύλου να μην μπορεί να απολαύσεις τους ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24