Ο Ολυμπιακός μπήκε με το δεξί στα φιλικά και κέρδισε την Φενέρ με 66-74.

Ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε της Φενέρμπαχτσε με 74-66, στο πρώτο εκτός έδρας φιλικό προετοιμασίας. Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν ξανά την Δευτέρα (12/09, 20.30) και πάλι επί τουρκικού εδάφους.

Στο ξεκίνημα της αναμέτρησης οι “ερυθρόλευκοι” επέβαλλαν τον ρυθμό τους και προηγήθηκαν με 7-14 (στο 7′). Οι γηπεδούχοι απάντησαν με ένα σερί 9-0 και προσπέρασαν για πρώτη φορά στο παιχνίδι (16-14). Ο Σακίλ ΜακΚίσικ ισοφάρισε σε 16-16 με την ολοκλήρωση της 1ης περιόδου, ενώ στο δεύτερο δεκάλεπτο η ομάδα μας ανέκτησε το προβάδισμα (16-21) και έκλεισε το πρώτο μέρος στο +4 (30-34).

Η εικόνα της αναμέτρησης δεν άλλαξε στην επανάληψη. Ο Ολυμπιακός συνέχισε να “ποντάρει” στην άμυνά του, διατήρησε σταθερά την πρωτοπορία (38-45 στο 27′) και έκλεισε την 3η περίοδο στο +4 (45-49). Με την ίδια “συνταγή” και με τον Μπολομπόι να κυριαρχεί στην ρακέτα οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα έφτασαν με σχετική άνεση στην τελική επικράτηση (66-74).

Δεκάλεπτα: 16-16, 30-34, 45-49, 66-74

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24