Ο Ολυμπιακός ακόμα και την ύστατη στιγμή προσπαθεί να κινηθεί δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι. Ο Μαρσέλο σκάει... σαν δυναμίτης.

Ο Ολυμπιακός όπως αναφέρουν Ισπανικά δημοσιεύματα πάει να πυροδοτήσει την τρελή «Βόμβα» με Μαρσέλο. Αν ολοκληρωθει θα μιλάμε για μία από τις μεγαλύτερες κινήσεις που έχουν γίνει όλων των εποχών στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο, αλλά και στον Ολυμπιακό.

Πιο συγκεκριμένα η «El Chiringuito» αναφέρει ότι ο Μαρσέλο βλέπει με πολύ καλό μάτι την προοπτική του να αγωνιστεί στους Πειραιώτες, ενώ αναφέρουν ότι οι δύο πλευρές είναι μία ανάσα από τα να επέλθουν σε συμφωνία.

Οι αριθμοί του Μαρσέλο προκαλούν ζάλη. Εχει αγωνιστεί σε 546 αγώνες με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης από το 2006, έχοντας 38 γκολ και 103 ασίστ σε αυτό το διάστημα.

Επιπλέον, έχει κατακτήσει: 5 Champions League, 4 Παγκόσμια Κύπελλα Συλλόγων, 3 UEFA Super Cup, 6 Πρωταθλήματα Ισπανίας, 2 Κύπελλα Ισπανίας, 5 Super Cup Ισπανίας, ενώ έχει κατακτήσει και ένα Confederations Cup με την Εθνική Βραζιλίας!

Δείτε το σχετικό δημοσίευμα:

Πάρης Τσιλιωτης

Από μικρό παιδι Θυμάται τον εαυτό του να ασχολείτε με τον Ολυμπιακό. Πάντα πρώτος σε ειδήσεις και μελέτες γύρω από τον Θρύλο. Αδιάκοπα αναζητούσε για ειδήσεις.. ακόμα και αν δεν υπήρχε τίποτα. Πάντα μπροστά σε όσους λασπολογούν εις βάρος του ονόματος του Ολυμπιακού.

Η ομάδα είναι η δεύτερη οικογενεια του αφού ιεραρχικά είναι Οικογένεια - Ολυμπιακός - Φιλία. Πράγμα που αποτυπώνει ότι "Το δευτερο μας σπίτι..είναι ο Ολυμπιακός" εξυπακούεται.

 Έχει περάσει σε διάφορα site όπως για ένα μικρό χρονικό διάστημα από την εφημερίδα Live Sport, ενώ έχει εργαστεί και σε κάποιες άλλες ιστοσελίδες όπως το soccerplus.gr, sportsaddict.gr, sentragoal.gr, iefimerida.gr, athlitiko.gr. Κάποια ενδεικτικά site που αποτυπώνουν την προυπηρεσία του.

Τώρα πέρα από αθλητική ενημέρωση έχει ασχοληθεί και με τον στοιχηματικό κόσμο αφού όπου έχει περάσει από το SportBet.gr και το KolpoBet.gr. Αυτό αναφέρεται ενδεικτικά.

Πλέον το σπίτι του θα είναι εδώ μαζί σας στο Thrylos24.gr και θα λέει την γνώμη του χωρίς σθένους φόβο. 

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24