Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει σε φιλική αναμέτρηση τον Διομήδη Άργους.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την προετοιμασία του, ενόψει της νέας σεζόν. Η ομάδα Χάντμπολ των Πειραιωτών, δουλεύει σκληρά με σκοπό να είναι σε όσο γίνεται καλύτερο βαθμό ετοιμότητας, ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων.

Μάλιστα, σήμερα Σάββατο δίνει η ομάδα μας ακόμη μια φιλική αναμέτρηση, με αντίπαλο τον Διομήδη Άργους στο προπονητήριο στο ΣΕΦ.

Η αναμέτρηση αυτή θα ξεκινήσει στις 19:00, ενώ να σας θυμίσουμε πως οι «ερυθρόλευκοι» έχουν αγωνιστεί ήδη σε δύο φιλικά. Το πρώτο επί των Βριλησσίων με νίκη 36-26, ενώ το δεύτερο με 41-25 επί του Ιωνικού Ν.Φ.

 

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24