Ανυπόμονος για την επιστροφή του στα παρκέ, εμφανίστηκε ο Γιάνις Στρέλνιεκς, ο οποίος τις τελευταίες μέρες βρίσκεται εκτός ομάδας με τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί.

Πώς και πώς περιμένει να επιστρέψει στις προπονήσεις ο Γιάνις Στρέλνιεκς, όπως δήλωσε πριν από την έναρξη του Ολυμπιακός-Ήφαιστος Λήμνου στο ΣΕΦ, για την τρίτη αγωνιστική της Basket League.

Πιο αναλυτικά, ο Λετονός γκαρντ μίλησε στην Cosmote TV για τον τραυματισμό που αποκόμισε στη Βιτόρια, στη «μάχη» του Θρύλου με την Μπασκόνια, για τη δεύτερη αγωνιστική στην Ευρωλίγκα, τονίζοντας ότι ανυπομονεί να γίνει καλά και τεθεί ξανά στη διάθεση του Ντέιβιντ Μπλατ.

Συγκεκριμένα, ο Στρέλνιεκς δήλωσε μεταξύ άλλων: «Ανυπομονώ να επιστρέψω στις προπονήσεις, σε λίγες μέρες θα είμαι και πάλι πίσω στο παρκέ».

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24