Ο Ισμαϊλα Σαρ έδωσε το προβάδισμα στη Γουότφορντ κόντρα στη Γουεστ Μπρομ σκοράροντας πίσω από το κέντρο, ένα τέρμα το οποίο αν και νωρίς βάζει υποψηφιότητα για το καλύτερο της χρονιάς.

H Γουέστ Μπρομ υποδεχόταν την Γουότφορντ για την 2η αγωνιστική της Τσάμπιονσιπ με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν προβάδισμα χάρη σε ένα απίθανο τέρμα.

«Δράστης» ο Ισμαΐλα Σαρ ο οποίος στο 12ο λεπτό έγινε αποδέκτης της μπάλας λίγο πίσω από τη γραμμή του κέντρου και, παρατηρώντας ότι ο Μπάτον είναι εκτός εστίας, τον… κρέμασε με ένα καταπληκτικό σουτ! Ένα γκολ έργο… τέχνης.

Δείτε το: 

https://twitter.com/Paul_Parr_1989/status/1556720937071943681?s=20&t=us3oHlexYVc23dJrDrAgwQ

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24