Ο Φίλιπ Ζινκερνάγκελ ξεκίνησε να βγάζει... ασίστ προς τους συμπαίκτες του.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει σήμερα τον Άρη, στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο φιλικής αναμέτρησης, με σκοπό να βγάλει ο Πέδρο Μαρτίνς τα συμπεράσματά του.

Βέβαια, ο Θρύλος είχε την πρόβα τζενεράλε, ενόψει Μακάμπι, το περασμένο Σάββατο, όπου αντιμετώπισε την Ολλανδική Άλκμααρ, εντός έδρας.

Πήρε τη νίκη με 1-0, χάρη στο τέρμα που πέτυχε ο Σισέ. Ο Σενεγαλέζος αμυντικός βρέθηκε στην περιοχή των Ολλανδών, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ. Βέβαια, την ασίστ για το τέρμα αυτό, έδωσε ο Φίλιπ Ζινκερνάγκελ. Ο Δανός ποδοσφαιριστής ξεκίνησε τα… δώρα προς τους συμπαίκτες του.

Δείτε την ανάρτηση παρακάτω: 

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24