Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να έχει ψηλά στη λίστα του τον Τζορτζ Μπάλντοκ

Σε πρώτο πλάνο είναι ακόμη ο Τζορτζ Μπάλντοκ για το δεξί άκρο της άμυνας. Και ο Ολυμπιακός τον έχει πάντα πολύ ψηλά στη λίστα του!

Προέρχεται από σεζόν στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ με 27 αγώνες, 1 γκολ και 3 ασίστ ο Μπάλντοκ και φυσικά προορίζεται για βασικός, αλλά πιθανότατα θα αποκτηθεί και ένας back up.

Εκτός αυτού ο Ολυμπιακός για τη θέση αυτή έχει ασχοληθεί και με τον Κόουτο, που ανήκει στη Σίτι, καθώς και με τον Αβιλά Γκορντόν της Χάντερσφιλντ.

Στα πλάνα του Μαρτίνς δεν είναι ο Λαλά, ενώ προετοιμασία με τον Θρύλο έχουν ξεκινήσει οι Θανάσης Ανδρούτσος και Γιάννης Μασούρας, οι οποίοι δύσκολα θα παραμείνουν.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24