Survivor 5 διαρροή 13/06 - Ποιος παίκτης θα πάρει την 1η ασυλία - Ποιος κερδίζει την 1η ασυλία στο ατομικό;

Survivor 5 διαρροή 13/06 – Ποιος θα πάρει την 1η ασυλία: Το φετινό Survivor ξεκίνησε πολύ δυνατά. Πιο δυνατά που μάλιστα ίσως να χαροποιεί και λίγο τους ιθύνοντες του ΣΚΑΙ. Αν αναλογιστεί κανείς ότι η φετινή χρονιά είναι μία χρονιά μέσα στη μυθοπλασία, τότε πάει καλά.

H τηλεθέαση δεν πέφτει, και είναι λογικό στον ΣΚΑΙ να υπάρχουν πολλά χαμόγελα. Παρά τις πολλές αλλαγές που έχουν γίνει την φετινή χρονιά και με δεδομένο ότι οι μυθοπλασίες «Η Γη της Ελιάς», αλλά και ο «Σασμός» πάνε τρένο φέτος είναι προφανές ότι μόνο χαμόγελα θα πρέπει να υπάρχουν.

«Παραμιλούν» όλοι με πανέμορφη παίκτρια στον Εκατομμυριούχο! (pics)
«Παραμιλούν» όλοι με πανέμορφη παίκτρια στον Εκατομμυριούχο! (pics)

Η νέα εβδομάδα στο Survivor έφερε αλλαγές στο φορμάτ του ριάλιτι και πλέον όλες οι Ασυλίες θα είναι ατομικές! Αντί να απλοποιούνται, τα πράγματα στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ γίνονται ολοένα και πιο περίπλοκα, όσο πλησιάζουμε προς το τέλος. Πλέον, η Ασυλία δεν θα προστατεύει μια ολόκληρη ομάδα, αλλά μόνο έναν παίκτη.

Κάτι λογικό, μιας και σε αυτό το σημείο, η οκτάδα έχει διαμορφωθεί και σιγά – σιγά πρέπει να ξεκαθαρίσει το τοπίο για τους ημιτελικούς και τον τελικό. Οι ατομικές Ασυλίες θα βοηθήσουν σ’αυτό – Έτσι βγαίνουν οι υποψήφιοι. Προφανώς, η αναζήτηση του νικητή γίνεται λίγο πιο δύσκολη, καθώς δεν μιλάμε πλέον για δύο ομάδες, αλλά για οκτώ μονάδες.

Survivor 5 διαρροή 13/06: Ποια ομάδα θα πάρει την 3η ασυλία; – Μαχητές ή Διάσημοι;

Ο Άρης γνωρίζει καλά αυτή τη συνθήκη. Γι’αυτό άλλωστε και έκανε τον καλύτερο χρόνο στους αγώνες κατάταξεις, όπου οι Κόκκινοι απλά δεν υπήρχαν σε κανένα σημείο του στίβου μάχης.

Πέραν αυτής της επίδοσης, ο ποδοσφαιριστής ήταν άχαστος και στα runs στο αγώνισμα επάθλου φαγητού, το οποίο κέρδισαν οι Μπλε. Επομένως, είναι ακλόνητο φαβορί για να κερδίσει όχιτην 1η Ασυλία μόνο, αλλά και τη δεύτερη. Να είναι δηλαδή ο απόλυτος κυρίαρχος και ρυθμιστής της εβδομάδας στα Συμβούλια του Νησιού.

Θα το κάνει; Η οριστική πληροφορία ήρθε και αναφέρει ότι ο Άρης Σοϊλέδης θα κατακτήσει την 1η ατομική Ασυλία της εβδομάδας. Ότι σας είχαμε μεταφέρει λοιπόν επιβεβαιώνεται…


«Όλα τα Spoiler για τα αγαπημένα σας Reality η σειρές αποκλειστικά και μόνο ΕΔΩ! Αν θέλετε να είστε ΠΑΝΤΑ ένα βήμα πιο μπροστά κάντε ένα Like (Κλικ εδώ) στην σελίδα που αφορά μόνο τα Spoiler. Μείνε ένα βήμα πιο μπροστά από τις εξελίξεις…»


Διαβάστε επίσης:

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24