Survivor 5 Spoiler 05/06 - Ποια ομάδα θα κερδίσει το έπαθλο που ακολουθεί; Ποια ομάδα θα καταφέρει να επικρατήσει; Τι θα δούμε;

Survivor 5 Spoiler 05/06 – Ποια ομάδα θα κερδίσει το έπαθλο: Το φετινό Survivor ξεκίνησε πολύ δυνατά. Πιο δυνατά που μάλιστα ίσως να χαροποιεί και λίγο τους ιθύνοντες του ΣΚΑΙ. Αν αναλογιστεί κανείς ότι η φετινή χρονιά είναι μία χρονιά μέσα στη μυθοπλασία, τότε πάει καλά.

H τηλεθέαση δεν πέφτει, και είναι λογικό στον ΣΚΑΙ να υπάρχουν πολλά χαμόγελα. Παρά τις πολλές αλλαγές που έχουν γίνει την φετινή χρονιά και με δεδομένο ότι οι μυθοπλασίες «Η Γη της Ελιάς», αλλά και ο «Σασμός» πάνε τρένο φέτος είναι προφανές ότι μόνο χαμόγελα θα πρέπει να υπάρχουν.

«Παραμιλούν» όλοι με πανέμορφη παίκτρια στον Εκατομμυριούχο! (pics)
«Παραμιλούν» όλοι με πανέμορφη παίκτρια στον Εκατομμυριούχο! (pics)

Στο αποψινό επεισόδιο του Survivor 5 ξεκινούν οι αγώνες κατάταξης των επόμενων δύο εβδομάδων και η δημιουργία νέων ομάδων μέσα από την ανάδειξη δύο αρχηγών.

Οι δύο παίκτες με τους καλύτερους χρόνους στο αποψινό αγώνισμα επιλέγουν συμπαίκτες και σχηματίζουν τη νέα Κόκκινη και τη νέα Μπλε ομάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρώτος αρχηγός ο Στάθης Σχίζας για την Κόκκινη ομάδα και από την άλλη πλευρά ο Νίκος Γιάννης για τους Μπλε.

Οι δυο τους επέλεξαν τους νέους συμπαίκτες τους σχηματίζοντας τις ακόλουθες ομάδες:

ΚΟΚΚΙΝΗ ΟΜΑΔΑ

  • Στάθης Σχίζας
  • Σταυρούλα Χρυσαειδή
  • Γιώργος Ταλάντσεβ
  • Θωμαΐς Εμμανουηλίδου
  • Σπύρος Μαρτίκας

ΜΠΛΕ ΟΜΑΔΑ

  • Νίκος Γιάννης
  • Αρης Σοϊλέδης
  • Ασημίνα Χατζηανδρέου
  • Βρισηίδα Ανδριώτου
Survivor 5 Spoiler 05/06: Ποια ομάδα θα κερδίσει το έπαθλο;

Η εβδομάδα ξεκινά με το καθιερωμένο έπαθλο φαγητού της Κυριακής, ενόψει της διεξαγωγής των ασυλιών.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι Κόκκινοι δεν πρόκειται να δουν άσπρη μέρα. Οι Μπλε κατακτούν τη νίκη με 4 παίκτες και θα απολαύσουν το έπαθλο φαγητού της Κυριακής, μπαίνοντας… χορτασμένοι στις μάχες για τις ασυλίες της εβδομάδας.


«Όλα τα Spoiler για τα αγαπημένα σας Reality η σειρές αποκλειστικά και μόνο ΕΔΩ! Αν θέλετε να είστε ΠΑΝΤΑ ένα βήμα πιο μπροστά κάντε ένα Like (Κλικ εδώ) στην σελίδα που αφορά μόνο τα Spoiler. Μείνε ένα βήμα πιο μπροστά από τις εξελίξεις…»


Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24