Το δικό του μήνυμα για την επιτυχία της Νότιγχαμ έστειλε ο Βασίλης Τοροσίδης.

Μετά από 23 χρόνια η Νότιγχαμ Φόρεστ επέστρεψε στα μεγάλα σαλόνια του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης οδήγησε την ιστορική ομάδα εκεί που ανήκει, με τον Βασίλη Τοροσίδη να συγχαίρει τον ισχυρό άνδρα του Ολυμπιακού για την τεράστια επιτυχία.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε στην ανάρτησή του ο Βασίλης Τοροσίδης:

«Η άνοδος της ιστορικής Νότιγχαμ Φόρεστ μετά από 23 χρόνια στην Premier League, εκεί που ανήκει, είναι αποτέλεσμα μίας ομαδικής προσπάθειας που έγιναν απ’ όλους στο σύλλογο. Τον προπονητή, τους παίκτες, το σταφ και φυσικά από το όραμα και τη νοοτροπία νικητή του Βαγγέλη Μαρινάκη και του Μιλτιάδη. Τα χρόνια της υπομονής τελείωσαν. Σας εύχομαι τα καλύτερα. Συγχαρητήρια».

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24