Ο Σαλάχ μπορεί να μην κατάφερε να κατακτήσει το Champions League με την Λίβερπουλ, όμως κέρδισε το βραβείο για το καλύτερο γκολ της Premier League.

Δύσκολες ώρες περνά ο Μοχάμεντ Σαλάχ, όπως οι συμπαίκτες του, αλλά και ολόκληρη η «οικογένεια» της Λίβερπουλ, καθώς εχθές (28/5) το βράδυ, οι «κόκκινοι» ηττήθηκαν από την Ρεάλ Μαδρίτης με 1-0, στον τελικό του Champions League, που διεξήχθη στο Παρίσι.

Ωστόσο, ο 29χρονος Αιγύπτιος επιθετικός, έχει έναν λόγο «παρηγοριάς», καθώς όπως ανακοινώθηκε σχετικά, επιλέχθηκε για το καλύτερο γκολ της χρονιάς στην Premier League. Το τέρμα που χάρισε το βραβείο στο «Μο», είναι αυτό που σημείωσε στην ισοπαλία 2-2 με την Μάντσεστερ Σίτι, τον περασμένο Οκτώβριο, όταν σε μία διείσδυση από την δεξιά πτέρυγα, απέφυγε με διαδοχικές προσποιήσεις και ντρίμπλες, όλην την άμυνα των «πολιτών» και πλάσαρε από εξαιρετικά δύσκολη θέση.

Σημειώνεται, ότι υποψήφιοι για το συγκεκριμένο βραβείο, ήταν μεταξύ άλλων, οι Αλεξάντρ Λακαζέτ, Κριστιάνο Ρονάλντο, Χέουνγκ Μιν Σον και Βιλφρίντ Ζαχά.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24