Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε για τον τρόπο που οι Σέλτικς τον περιόρισαν στο Game 2 των ημιτελικών Ανατολής.

Οι Σέλτικς νίκησαν τους Μπακς στο Game 2 της σειρά στη Βοστόνη με 109-86 και ισοφάρισαν, όμως τα ελάφια έκαναν τη δουλειά τους από το πρώτο ματς όταν και έκαναν το break.

Ο Ουίλιαμς στάθηκε στο μαρκάρισμα του Γιάννη Αντετοκούνμπο μετά το ματς, αναφέροντας πως σκεφτόταν ότι είμαστε μόνοι σε ένα νησί, ενώ και ο Greek Freak μίλησε για το πλάνο των Σέλτικς πάνω του στο Game 2.

Ο ηγέτης των Μπακς από την πλευρά του, έδωσα τα credits στην αμυντική λειτουργεία της ομάδας του Ουντόκα: «Η Βοστώνη έκανε πολλά πράγματα για να μου το κάνει δύσκολο μέσα στη ρακέτα. Έβαλαν δυνατά κορμιά, έβγαλαν ενέργεια, αθλητικότητα και δύναμη. Όλα αυτά έκαναν οι Σέλτικς. Ήταν πιο δύσκολο για μένα να βρω με τις πάσες μου τους συμπαίκτες μου», ήταν τα λόγια του Γιάννη που τελείωσε το ματς με 28 πόντους (τους 23 στο δεύτερο ημίχρονο), 9 ριμπάουντ, 7 ασίστ. Σούταρε 1/4 τρίποντα, 10/23 δίποντα και 5/9 βολές.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24