Συγκεκριμένα, τέσσερα παιχνίδια σε διάστημα 23 ημερών!

Τα σίγουρα ματς που έχει να δώσει ο ΘΡΥΛΟΣ για τη φετινή σεζόν είναι ακόμα 8. Μπορεί να δώσουμε και 9, εφόσον αποκλείσουμε τον ΠΑΟΚ και περάσουμε στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος.

Από αυτα τα παιχνίδια, τα 4 είναι κόντρα στον «Δικέφαλο του Βορρά». 2 για το πρωτάθλημα και 2 για το Κύπελλο. Και τα 4 αυτά ματς σε διάστημα 23 ημερών!

Super League: Αλλαγή ώρας στα ματς Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού της 9ης αγωνιστικής
Super League: Αλλαγή ώρας στα ματς Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού της 9ης αγωνιστικής

Τη Μεγάλη Πέμπτη 21/4, στις 19:30, έχουμε το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, στην Τούμπα, για τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Την Τετάρτη του Πάσχα 27/4, στις 20:00, έχουμε το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ, στο Καραϊσκάκη, για τον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Και εδώ ξεμπερδεύουμε με τον ΠΑΟΚ στο Κύπελλο.

Ακολουθεί την Τετάρτη 4/5, στις 19:00, η αναμέτρηση ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, η εξ αναβολής 4η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League, στην Τούμπα. Είναι το παιχνίδι που είχε αναβληθεί για να διευκολυνθεί ο ΠΑΟΚ στα παιχνίδια με αντίπαλο τη Μαρσέιγ.

Η 4άδα αγώνων με τον ΠΑΟΚ κλείνει το Σάββατο 14/5, στις 20:00, στο Καραϊσκάκη: Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ για την 9η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League.

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24