Τα λόγια του Αριέλ Ιμπαγάσα μετά το τέλος του ματς στην Ξάνθη.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής του Ολυμπιακού U23, Αριέλ Ιμπαγάσα:

«Είμαστε πολύ στεναχωρημένοι από την ήττα, σήμερα δεν έπρεπε να χάσουμε γιατί ήμασταν η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο. Δεχόμαστε το πρώτο γκολ από ένα καθαρό φάουλ υπέρ μας που ο διαιτητής δεν το έχει καταλογίσει, παρόλα αυτά η ομάδα δεν έχασε την ψυχραιμία της.

Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την απόδοση όλων των παιδιών και αυτών που ήρθαν από την πρώτη ομάδα. Υπάρχει πίκρα γιατί αξίζαμε μόνο τη νίκη, ούτε καν την ισοπαλία.

Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε τώρα είναι να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε και να προλάβουμε να ξεκουραστούμε γιατί το επόμενο παιχνίδι είναι το Σάββατο».

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24