Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκανε, όπως πάντα, το καθήκον του κόντρα στον Άλεξ Ντε Μινόρ και πήρε το εισιτήριο για τη φάση των «16» του Miami Open.

Εξαιρετικός ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας (Νο.5), επικράτησε του 23χρονου Αυστραλού (Νο.28) με 6-4, 6-3 σε 89 λεπτά και έχει πλέον απέναντί του επτά νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις. Τώρα, βέβαια, ανεβαίνει ο πήχης, καθώς ο Στεφ θα τεθεί αντιμέτωπος με τον 18χρονο Κάρλος Αλκαράθ, Νο.16, στον κόσμο.

Ο φορμαρισμένος Ισπανός, που έφτασε ως τα ημιτελικά του Indian Wells και… ταλαιπώρησε τον Ράφα Ναδάλ, νίκησε με 6-4, 6-4 τον Μάριν Τσίλιτς και πέρασε στον τέταρτο γύρο της διοργάνωσης (ATP 1000) για πρώτη φορά στην καριέρα του.

Θυμίζουμε ότι Τσιτσιπάς και Αλκαράθ είχαν συναντηθεί πέρυσι στον τρίτο του US Open και ο πιτσιρικάς είχε πάρει την πρόκριση μετά από ένα δραματικό ματς των πέντε σετ.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24