Αυτά είπε ο Δημήτρης Ζήσης, ενόψει της αυριανής αναμέτρησης επί του Μίλωνα για την 12η αγωνιστική.

Τον Μίλωνα θα υποδεχτεί την Τετάρτη (16/2) στις 19:30 ο Ολυμπιακός στην εξ’ αναβολής αναμέτρηση της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Οι πρωταθλητές μετά τη νίκη κόντρα στην Κηφισιά θέλουν να προσθέσουν το καθαρό τρίποντο στη βαθμολογική συγκομιδή, ενώ το Σάββατο θα αντιμετωπίσουν εκτός έδρας τον Παναθηναϊκό στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον τεχνικό του Ολυμπιακού, Αλμπέρτο Τζουλιάνι.

Δείτε τα όσα είπε ο Δημήτρης Ζήσης: 

«Έχουμε μπροστά μας ένα ματς το οποίο πρέπει να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, απέναντι σε μια μαχητική ομάδα που βασίζεται ως επί το πλείστον σε νεαρούς παίκτες. Θέλουμε να κάνουμε μια καλή εμφάνιση αφού δεν έχουμε προβλήματα απουσιών και να πάμε με ηρεμία στο ντέρμπι που ακολουθεί με τον Παναθηναϊκό».

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24