Ο Τόμας Βατσλίκ μίλησε για την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό, για την εμφάνιση του κόντρα στον ΠΑΟΚ, αλλά και για τη συνέχεια του Ολυμπιακού σε τρεις διοργανώσεις.

Ο Τόμας Βατσλίκ σε δηλώσεις του πριν το ματς με τον Παναιτωλικό στο Καραϊσκάκη, τόνισε πως ο Ολυμπιακός στο ματς Κυπέλλου με την ομάδα του Αγρινίου υπέφερε και ξεκαθάρισε πως οι ερυθρόλευκοι θα πρέπει να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

Για τον ΠΑΟΚ: «Λειτούργησα με το ένστικτο. ήξερα ότι ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε μία καλή κατάσταση. Είχε κερδίσει τα 6-7 τελευταία παιχνίδια σε πρωτάθλημα και Κύπελλο και πίστευα ότι είχα πάρα πολύ δουλειά να κάνω. Επομένως, ήμουν προετοιμασμένος και προσπάθησα να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό».

Για τον Παναιτωλικό:: «Είδαμε από το παιχνίδι του Κυπέλλου ότι υποφέραμε αρκετά στα 10-15 λεπτά του αγώνα. Ήταν σε πολύ καλή κατάσταση ο Παναιτωλικός κι εμείς αυτό που έπρεπε να κάνουμε ήταν να αμυνθούμε πάρα πολύ καλά. Επομένως, πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε αυτή την ομάδα. Θα πρέπει να δουλέψουμε πολύ και να δώσουμε τον καλύτερά μας εαυτό όλοι για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Το πιο σημαντικό είναι να κερδίσουμε το παιχνίδι».

Για το αν μπορεί να ηγηθεί ο ίδιος της προσπάθειας του Ολυμπιακού σε όλες τις διοργανώσεις: «Ανυπομονώ για κάτι τέτοιο. Είναι καλό για την ομάδα μνα ξεκινήσουν τα συνεχόμενα παιχνίδια και να παίζουμε με ρυθμό. Όχι όπως έγινε τον Ιανουάριο που αναβλήθηκαν τα παιχνίδια και χάλαγε το πρόγραμμά μας. Η ομάδα μας έχει πολύ μεγάλο ρόστερ και πολύ μεγάλη ποιότητα, ώστε να μπορέσει να ανταποκριθεί. Εγώ και οι συμπαίκτες μου είμαστε όλοι έτοιμοι και ανυπομονούμε να ξεκινήσουμε αυτό το σερί των αγώνων»

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24