Survivor 5 Spoiler 26/01 - Υπάρχει ανατροπή: Ποια ομάδα θα καταφέρει να επικρατήσει στο έπαθλο φαγητού; Τι θα αναμένεται να δούμε;

Survivor 5 Spoiler 26/01 – Υπάρχει ανατροπή: Το φετινό Survivor ξεκίνησε πολύ δυνατά. Πιο δυνατά που μάλιστα ίσως να χαροποιεί και λίγο τους ιθύνοντες του ΣΚΑΙ. Αν αναλογιστεί κανείς ότι η φετινή χρονιά είναι μία χρονιά μέσα στη μυθοπλασία, τότε πάει καλά.

Ημέρα Μαχητών ήταν εκείνη που μας πέρασε. Για πρώτη φορά από τότε που ήρθαν τα Sport Game πήραν και εκεί έπαθλο. Μέσα σε μία μέρα βέβαια εξατμίστηκε σχεδόν και η απαράδεκτη ποινή προς τον Γιάννη Τσολάκη. Οκ, έναν καφέ βρήκε 1-2 γουλιές ήπιες, δεν σκότωσε κανέναν.

Νότης Σφακιανάκης: Μυστήριο η επιστροφή του!
Νότης Σφακιανάκης: Μυστήριο η επιστροφή του!

Πάμε παρακάτω. Είδαμε την ομάδα των Διασήμων πως αν καταφέρεις και μπεις με ψυχολογία τα χάνει. Ε, αυτό έγινε και δεν άργησε στο πάγκο να έρθει γκρίνια. Αυτό είναι το μυστικό και το κατάφεραν οι Μαχητές ώστε να φτάσουν σε δύο νίκες. Η 1η ήρθε στο ατομικό και η 2η στο ομαδικό αγώνισμα.

Φαγωμένοι για τα καλά, με την ψυχολογία υπέρ τους. Άλλωστε όπως είδαμε μικρά πράγματα όπως τα tweet τους συσπείρωσαν και τους έκαναν να ξεχαστούν. Να ξεχαστούν από τα προβλήματα που αναπτύχθηκαν τις τελευταίες ημέρες.

Έρχεται αγώνισμα πολύ περίεργο. Το Trailer είναι «ύπουλο» και το μοντάζ έχει κοπεί και ραφτεί με πολύ μεγάλη μαεστρία. Προφανώς για να μην μπορείς να βγάλεις εύκολα συμπεράσματα.

Οι Μαχητές σε αγώνισμα με νερό είναι καλοί, αλλά να υπάρχει και στόχος….

Υπάρχει ανατροπή: Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο φαγητού

Πάμε στην ουσία. Έπαθλο φαγητού. Μην γελιόμαστε, οι Διάσημοι το θέλουν πολύ περισσότερο. Είναι κάτι σαν φάρμακο. Είναι το γιατρικό τους, πριν την αποχώρηση Βόμβα… της Αθηνάς.

Μπορεί παρ’ όλα αυτά να το θέλουν περισσότερο όμως και πάλι θα βρεθούν σε σημείο να χάσουν. 3η διαδοχική ήττα και θα γίνει το έλα να δεις. Μπουρλότο η καλύβα των Διασήμων. Στατικό αγώνισμα με τους Μαχητές να είναι καλύτεροι σε αυτό.

Οι Μαχητές λοιπόν κερδίζουν ακόμα μία φορά…


Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24