Με δύο τέρματα του Χρήστου Ρόβα σε κάθε ημίχρονο(45',47') και ένα του Πρίκα στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης, ο Αλμωπός Αριδαίας κατάφερε να επικρατήσει με 3-0 του Ολυμπιακού Β΄.

Ο Ολυμπιακός Β’ ηττήθηκε με 3-0 από τον Αλμωπό Αριδαίας. Μία αναμέτρηση στην οποία στοίχησαν τα πολλά λάθη στους «ερυθρόλευκους» αλλά και οι σημαντικές απουσίες που είχαν.

Αρκετά τα λάθη από τους ερυθρόλευκους τα οποία κόστισαν την ήττα, με τους Πειραιώτες να έχουν και αρκετές απουσίες. Στην 6ή θέση πλέον και οι δύο ομάδες με 18 βαθμούς αμφότερες.

Oλυμπιακός Β’: Στουρνάρας, Αποστολόπουλος, Κουτσίδης, Καλογερόπουλος, Νίκολιτς, Ντόι (53’ Λιάτσος), Σαπουντζής, Τσέλιος, Κωστή, Μαρίνος (53’ Βοΐλης), Πινακάς (53’ Α. Μπα)

Αλμωπού Αριδαίας : Παϊτέρης, Πρίκας, Γιαλαμούδης (80’ Παρασκευάς), Σέχου, Σουλιώτης, Κέρθι (83’ Ζαχάρος), Κολλαράς, Ασλαμπάλογλου, Γιουκούδης (71’ Μπακουτσής), Τριανταφυλλάκης (80’ Πέττας), Ρόβας.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24