Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά το τέλος του αγώνα του Ολυμπιακού με τη Μακάμπι παραδέχτηκε πως η ομάδα του άξιζε να χάσει το ματς.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στην πρώτη δήλωση που έκανε μετά το τέλος της αναμέτρησης τόνισε πως η ομάδα του άξιζε να χάσει έτσι όπως έπαιξε.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Νιώθω πραγματικά άσχημα. Ήταν μια απ’ τις χειρότερες φετινές μας εμφανίσεις. Παίξαμε χωρίς να έχουμε επιθυμία. Χωρίς κίνητρο κι ενέργεια και δίχως να έχουμε καθαρό μυαλό. Αξίζαμε να χάσουμε απόψε».

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24