Αυτά τόνισε στις δηλώσεις του ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής, Γιώργος Ζαραβίνας.

Όσα δήλωσε ο προπονητής της Εθνικής ανδρών, Γιώργος Ζαραβίνας, μετά την εκτός έδρας νίκη επί της Τουρκίας και το 6Χ6 στον προκριματικό όμιλο του παγκοσμίου πρωταθλήματος

“Συγχαρητήρια σε όλους. Είναι σημαντικό ότι επιστρέφουμε υγιείς μετά από μία δύσκολη περίοδο. Εκτός από τις ήττες, πρέπει να αξιολογούμε και τις νίκες για να ξέρουμε που βρισκόμαστε. Δεν είναι αυτές οι διαφορές των δύο ομάδων. Τα δύσκολα είναι μπροστά μας και έτσι πρέπει να τα βλέπουμε αν θέλουμε να πάμε ένα βήμα πιο κάτω. Το συγκεκριμένο τουρνουά ανήκει ήδη στο παρελθόν”, επισήμανε ο Γιώργος Ζαραβίνας.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24