Αυτά είπε στις δηλώσεις του, ο Κώστας Χατζηδάκης, μετά τη νίκη του Θρύλου επί του ΝΟ Λάρισας.

Ολυμπιακός: Οι Υπερπρωταθλήτριες Ευρώπης επανήλθαν δυναμικά στις αγωνιστικές υποχρεώσεις καθώς επικράτησαν με 26-3, του ΝΟ Λάρισας στην αναμέτρηση της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος που διεξήχθη στο Παπαστράτειο.

Οι «ερυθρόλευκες» που αγωνίστηκαν υπό τις οδηγίες του Κώστα Χατζηδάκη, πανηγύρισαν την 6η νίκη σε ισάριθμα ματς επιστρέφοντας εντυπωσιακά στις εγχώριες διοργανώσεις, αφού είχαν να παίξουν για το πρωτάθλημα από τις 4 Δεκεμβρίου και την εκτός έδρας επικράτηση με 27-3 κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Οι νταμπλούχες Ελλάδας διεύρυναν το απόλυτα νικηφόρο σερί τους και πλέον στέφουν την προσοχή τους στην επόμενη αναμέτρηση, με αντίπαλο την ΑΕΚ για την 9η αγωνιστική που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο (15/1, 18:30) στο Κολυμβητήριο Ηλιούπολης.

Δείτε τα όσα δήλωσε ο Κώστας Χατζηδάκης:

 «Ήταν ένα παιχνίδι μετά από πολύ καιρό, τα κορίτσια ήταν με την Εθνική, ήταν και η διακοπή των Χριστουγέννων, οπότε σκοπός μας ήταν σιγά-σιγά να ξαναβρούμε αγωνιστικό ρυθμό και να προετοιμαστούμε, γιατί ο μεγάλος μας στόχος αυτή τη στιγμή είναι στις 5 Φεβρουαρίου το ματς με την Ντουναϊσβάρος. Η προετοιμασία για αυτό τον αγώνα έχει ήδη ξεκινήσει».

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24