Την προετοιμασία του για το παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ 2 κόντρα στον Πανσερραϊκό, ολοκλήρωσε ο Ολυμπιακός U23.

Ολυμπιακός Β’ – Μετά το φινάλε της απογευματινής προπόνησης, ο Αριέλ Ιμπαγάσα επέλεξε 19 ποδοσφαιριστές οι οποίοι υπολογίζονται για το παιχνίδι της Κυριακής (14:45, ΕΡΤ3) που θα γίνει στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Αναλυτικά η αποστολή:

Αποστολόπουλος, Κινκουέ, Μπαγκαλιάνης, Σουρλής, Α. Μπα, Βοΐλης, Μαρίνος, Σαπουντζής, Ντόι, Στουρνάρας, Νίκολιτς, Κίτσος, Κωστή, Λιάτσος, Ξενιτίδης, Τσέλιος, Νίκας, Γκαλιάνι, Κατσογιάννης.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24