Συνέχισε και σήμερα το ατομικό του πρόγραμμα ο Καμερουνέζος άσσος και έτσι δεν υπολογίζεται για το κυριακάτικο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Ο Κουντέ είχε αποχωρήσει στο τέλος του σ’ ημιχρόνου στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με αντίπαλο τον Ιωνικό λόγω διαστρέμματος. Αναμενόταν να μείνει εκτός μια βδομάδα.

Παρόλα αυτά, θα χρειαστεί και άλλο χρόνο για να επιστρέψει στο 100% ετοιμότητας.

Οπότε δεν υπολογίζεται από τον Μάρτινς για το ματς με την ΑΕΚ(21/11, 19.30).

Θυμίζουμε πως ο Πορτογάλος κόουτς υπολογίζει κανονικά των Καμαρά και Γκάρι Ροντρίγκεζ, ενώ είναι γνωστό ότι στα πλάνα του Μάρτινς είναι και οι Παπασταθόπουλος και Ρέαμπτσιουκ.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24