Με τον καλύτερο τρόπο «μπήκε» στη φετινή σεζόν η ομάδα πινγκ πονγκ Ανδρών του Ολυμπιακού.

Με τον καλύτερο τρόπο «μπήκε» στη φετινή σεζόν η ομάδα πινγκ πονγκ Ανδρών  του Ολυμπιακού. Με τους Πειραιώτες να κερδίζουν εύκολα με 3-1 σετ τον ΑΣ Πέρα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Ανδρών. Η ομάδα του Γιώργου Χριστοφοράκη κυριάρχησε απόλυτα στην πρεμιέρα της διοργάνωσης στο ΣΕΦ, άφησε πολύ θετικά σημάδια και έδειξε, με το… καλημέρα, τις πρωταγωνιστικές βλέψεις της!

Πιο αναλυτικά, ο Μοντέιρο «καθάρισε» με 3-1 τον Κορδούση, κάτι που έκανε και ο Μέντες (3-2) κόντρα στον Τανβιριγιαβετσακούλ, γράφοντας το 2-0 για τον Θρύλο στο ΣΕΦ. Οι «ερυθρόλευκοι», όμως, παρότι έχασαν το τρίτο σετ από τους φιλοξενούμενους, από το 3-1 του Δαμιάνη επί του Γιαννούτσου, πανηγύρισαν άνετα την πρώτη τους νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, μετά το 3-0 του του Μοντέιρο κόντρα στον Τανβιριγιαβετσακούλ.

Η εξέλιξη του αγώνα: Ολυμπιακός-ΑΣ Πέρα 3-1

Μοντέιρο-Κορδούσης 3-1 (6-11, 11-0, 11-7, 11-6)

Μέντες-Τανβιριγιαβετσακούλ 3-2 (11-5, 10-12, 11-4, 6-4, 11-4)

Γιαννούτσος-Δαμιάνης 1-3 (8-11, 11-9, 6-11, 4-11)

Μοντέιρο-Τανβιριγιαβετσακούλ 3-0 (11-6, 11-7, 14-12)

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24