Ενθουσιασμός επικρατεί στους φίλους του Ολυμπιακού με την ομάδα να έχει μπεί δυνατά στη σεζόν τραβώντας τους οπαδούς της όλο και πιο κοντά στην ομάδα.

Εντυπωσιακό το ξεκίνημα του Ολυμπιακού στη φετινή σεζόν, έχοντας κάνει «περίπατο» στο Κύπελλο Ελλάδας πετώντας έξω Κολοσσό (67-94) και Ηρακλή (55-90), συνέχισε στο ίδιο «τέμπο» σε πρωτάθλημα και Ευρωλίγκα.

Πρώτα διέλυσε τη Μπασκόνια με 75-50 όντας εξαιρετικός σε άμυνα και επίθεση, προσφέροντας ένα πολύ ωραίο θέαμα για όσους βρέθηκαν στο ΣΕΦ, ενώ μετά ακολούθησε η νίκη επί της ΑΕΚ για τη πρεμιέρα του πρωταθλήματος με 103-78.

Κάπως έτσι οι φίλοι του Ολυμπιακού βλέπουν μπροστά τους πως κάτι όμορφο και αρκετά ελπιδοφόρο χτίζεται, με τους ίδιους να σπεύδουν στο γήπεδο αυξάνοντας τη προσέλευση όλο και περισσότερο, με τον αγώνα της Παρασκευής απέναντι στη Ρεάλ να είναι κοντά σε «sold out».

Ενώ κινητικότητα παρατηρείται και στις πωλήσεις των εισιτηρίων διαρκείας όπου συνεχίζουν να «φεύγουν», απόδειξη της πολύ καλής δουλειάς του Γιώργου Μπαρτζώκα που συνεχίζει να κερδίζει τους «ερυθρόλευκους» φιλάθλους.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24