Σύμφωνα πληροφορίες οι Πειραιώτες έχουν στη μεταγραφική τους λίστα τον 23χρονο Γάλλο αριστερό μπακ.

Ένας ακόμα ποδοσφαιριστής από τη γαλλική αγορά απασχολεί τον Ολυμπιακό σύμφωνα με πληροφορίες. Πρόκειται για τον 23χρονο αριστερό μπακ της Ρεν, Φαϊτού Μαουασά. Τον συγκεκριμένο, πάντως, διεκδικεί και η Γκλάντμπαχ.

Όπως αναφέρεται, η γερμανική ομάδα δεν έχει προχωρήσει την υπόθεση απόκτησης του Μαουασά, γιατί έως τώρα δεν έχει πουλήσει τον δικό της αριστερό μπακ. Η τιμή πώλσης που έχει θέσει η Ρεν είναι στα 4 εκατ. ευρώ και ο διεθνής με την U21 της Γαλλίας προπονείται με τη δεύτερη ομάδα, γιατί βρίσκεται σε καθεστώς μεταγραφής.

Ο Μαουασά έχει καταγωγή από το Κονγκό και με τη Ρεν έχει αγωνιστεί σε 80 αγώνες. Τρία τα γκολ του και έξι οι ασίστ.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24