Ο Έλληνας πολίστας, Γιάννης Φουντούλης, στις δηλώσεις του τόνισε πως το τουρνουά ξεκινά τώρα για την Εθνική μας ομάδα.

O αρχηγός της εθνικής ομάδας Γιάννης Φουντούλης μίλησε για το παιχνίδι με τις ΗΠΑ και την πρωτιά στον όμιλο για την Ελλάδα.

«Η απόδοση μας έκανε εύκολο το παιχνίδι σήμερα. Για άλλο ένα παιχνίδι ήμασταν καλοί στην άμυνα και ο Μάνος ήταν εξαιρετικός. Τερματίσαμε σε μια θέση που την αξίζαμε. Το τουρνουά όμως τώρα αρχίζει. Η θέση δεν εξασφαλίζει κάτι. Το μόνο που μας δίνει αυτοπεποίθηση και πίστη για τη συνέχεια».

Θυμίζουμε ότι η Ελλάδα θα παίξει με το Μαυροβούνιο στον προημιτελικό της Τετάρτης (08:00).

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24