Ο Σενεγαλέζος αμυντικός, Ουσεϊνού Μπα, δέχτηκε τις ευχές της ΠΑΕ Ολυμπιακός, για την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους, μετά τον τραυματισμό του.

Ο Ολυμπιακός, στο τελευταίο φιλικό ματς επί του Άρη, είδε τον Ουσεϊνού Μπα να παίρνει χρόνο συμμετοχής. Ο Σενεγαλέζος ταλαιπωρήθηκε αρκετά από το φινάλε της περασμένης σεζόν, με έναν σοβαρό τραυματισμό που έφερε μια επέμβαση στη μέση. Έκανε θεραπείες και επέστρεψε δυνατός.

Σιγά σιγά λοιπόν, προσπαθεί να μπει με την ομάδα, ενόψει της νέας σεζόν και να αποτελέσει μια εγγύηση για τα μετόπισθεν.

Ο Ολυμπιακός τον καλωσόρισε γράφοντας στα social media: «Καλώς ήρθες πίσω».

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24