Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε μία απόλυτα επιτυχημένη χρονιά στο Πόλο Γυναικών και ήδη σκέφτεται την νέα χρονιά....

Ο Ολυμπιακός από την Βουλιαγμένη έχει χτίσει… αθλήτριες. Ακόμα μία είναι έτοιμη να φέρει στον Πειραιά. Μετά της Τσουκαλά και Ασημάκη, έτοιμη είναι η ομάδα του Χάρη Παυλίδη να κάνει κρούση στην Έλενα Ξενάκη από την Βουλιαγμένη.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, η ιστοσελίδα «waterpolonews» για την Έλενα Ξενάκη και την μεταγραφή στον Ολυμπιακό: «Η διεθνής πολίστρια έχει ένα ακόμη χρόνο συμβολαίου με την ομάδα του Λαιμού, αλλά υπάρχει ρήτρα που παρουσιάζεται διατεθειμένος να καλύψει ο Ολυμπιακός, με τις συζητήσεις όλων των εμπλεκόμενων πλευρών να είναι σε εξέλιξη.»

Εφόσον ολοκληρωθεί η συγκεκριμένη μεταγραφή θα μιλάμε φυσικά για μια τεράστια κίνηση από την πλευρά του Ολυμπιακού που αποκτά μια Ελληνίδα πολίστρια, με όλο το μέλλον μπροστά της. Με παραστάσεις και τεράστιες δυνατότητες.

Τρομερή στα δύο μέτρα και εξαιρετική στην παίκτρια παραπάνω, όταν τραβιέται εκτός και παίζει στο δεξί “φτερό” εκτελώντας με το αριστερό της χέρι.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24