Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης ξεχώρισε κόντρα στους Τούρκους, ενώ στο τέλος της αναμέτρησης μίλησε και για την αναμέτρηση με την Φενέρ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Προσπαθούμε να αλλάξουμε την κακή μας εκκίνηση. Έπρεπε να το βρούμε καιρό πριν, αλλά και πάλι πάμε για τη νίκη σε κάθε ματς.

Έχουμε μάθει να παίζουμε χωρίς τον Παπανικολάου. Σε κάθε ματς μπορούν να συμβούν τα πάντα και πρέπει να είμαστε εκεί και να παλεύουμε για το θετικό αποτέλεσμα.

Όσον αφορά αυτό το ματς δεν τα παρατήσαμε. Η Φενέρ είναι πολύ καλή ομάδα και έφτασε στη νίκη.

Θέλω να παίζω και να αποδεικνύω πως αξίζω να βρίσκομαι εδώ. Πάντα δίνω το 100% όπου και όταν παίζω. Προσπαθώ να βοηθώ όπως μπορώ. Δεν ξεχωρίζω αντιπάλους και δεν φοβάμαι κανέναν.

Ακόμη και όταν δεν έχουμε κάποιο στόχο πρέπει να παίζουμε για τη νίκη».

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24