Επιστροφή στη δράση για το Μπάσκετ Γυναικών μετά από την πολύμηνη αποχή που είχαν

Στην αγωνιστική δράση, επανέρχεται την Τετάρτη (24/3, 20:00 ) η ομάδα μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού, η οποία αντιμετωπίζει εκτός έδρας την  ομάδα του ΕΦΑΟ Ζωγράφου στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Στην επανεκκίνηση της Α1 Μπάσκετ Γυναικών, μετά από 4,5 μήνες αγωνιστικής απραξίας οι «ερυθρόλευκες» θέλουν να πανηγυρίσουν τη νίκη.

Το τελευταίο παιχνίδι που είχε δώσει η ομάδα του Γιώργου Παντελάκη  και συγκεκριμένα την Κυριακή 1 Νοεμβρίου κόντρα στον ΟΑ Χανίων για την 3η αγωνιστική και είχαν επικρατήσει με 85-75 στο ΣΕΦ.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24