Αντίπαλος της Εθνικής μας ομάδας υδατοσφαίρισης Ανδρών θα είναι η Ρωσία, την οποία και αντιμετωπίζουμε απόψε στις 21:00.

Η Ρωσία επιβεβαίωσε τα προγνωστικά και επικρατώντας με 17-9 του Καναδά προκρίθηκε στον ημιτελικό του προολυμπιακού τουρνουά υδατοσφαίρισης ανδρών που πραγματοποιείται στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας. Έτσι θα αντιμετωπίσει το Σάββατο 20 Φλεβάρη στις 9 το βράδυ την Εθνική Ελλάδας στον δεύτερο ημιτελικό της διοργάνωσης. Στον άλλον ημιτελικό ενωρίτερα θα αναμετρηθούν το Μαυροβούνιο και η Κροατία. Το πρόγραμμα των ημιτελικών έχει ως εξής:

Μαυροβούνιο – Κροατία 19.00
ΕΛΛΑΔΑ – Ρωσία 21.00

Οι δυο νικήτριες των ημιτελικών θα προκριθούν απευθείας για την Ολυμπιάδα του Τόκιο ενώ οι ηττημένες θα διεκδικήσουν την Κυριακή 21 Φλεβάρη το τρίτο και τελευταίο εισιτήριο συμμετοχής στην κορυφαία διοργάνωση του πλανήτη.

Τα αποτελέσματα των 4 προημιτελικών που έγιναν την Παρασκευή 19 Φλεβάρη ήταν:

Μαυροβούνιο – Ολλανδία 13-7
ΕΛΛΑΔΑ – Γαλλία 17-14 (13-13 κανονική διάρκεια, 4-1 πέναλτι)
Κροατία – Γεωργία 15-6
Ρωσία – Καναδάς 17-9

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24