Η Euroleague ανακοίνωσε τους τρεις ρέφερι του παιχνιδιού της Κωνσταντινούπολης.

Την Πέμπτη (18/2, 19:30) ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει στην Κωνσταντινούπολη την Αναντολού Εφές, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Euroleague.

Η διοργανώτρια αρχή όρισε τους τρεις διαιτητές, οι οποίοι θα σφυρίξουν στην αναμέτρηση της Τουρκίας.

Αυτοί θα είναι οι Λότερμόζερ, Μάικιτς και Νίκολιτς, οι οποίοι θα διαιτητεύσουν το παιχνίδι.

Ο Ολυμπιακός χρειάζεται οπωσδήποτε τη νίκη μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ προκειμένου να διατηρήσει τις πιθανότητες του για να παίξει στα Play Off.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24