Την περίπτωση του Νεμάνια Ράντονιτς της Μαρσέιγ φαίνεται πως εξετάζει ο Ολυμπιακός, ώστε να ενισχύσει τα άκρα της επίθεσης.

Ο Νεμάνια Ράντονιτς της Μαρσέιγ είναι όπως φαίνεται το νέο όνομα που προστέθηκε στην λίστα του Ολυμπιακού για την θέση του εξτρέμ, καθώς δεν υπολογίζεται από τον Αντρέ Βίλας Μπόας λόγω της μεταγραφής του Ενρίκε στον γαλλικό σύλλογο.

Ο διεθνής Σέρβος μέσος εκτός από τους Φωκαείς, με τους οποίους έχει τέσσερις συμμετοχές φέτος, έχει παίξει και σε Ερυθρό Αστέρα ( έντεκα γκολ και οκτώ ασίστ σε 47 παιχνίδια), Τσουκαρίτσκι (τέσσερα γκολ, επτά ασίστ σε 31 ματς) ενώ είναι προϊόν των ακαδημιών του θρύλου του ρουμάνικου ποδοσφαίρου Γκιόργκι Χάτζι. Είχε αγωνιστεί για ένα μικρό χρονικό διάστημα και στην Ρόμα.

Αυτή την στιγμή δεν έχει προχωρήσει ακόμα η περίπτωση του, όμως παραμένει ένα όνομα που έχουν στα υπ΄όψιν τους οι ερυθρόλευκοι και έχει πέσει στο μεταγραφικό ”τραπέζι”.

 

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24