Σύμφωνα με τους ειδικούς καλή εικόνα για το αν όντως τα μέτρα αποδίδουν θα έχουμε σε δέκα μέρες. Ωστόσο αν τα μέτρα που ελήφθησαν καρποφορήσουν τότε θα μιλάμε για το καλό σενάριο. Αν όχι τότε οι ειδικοί δεν αποκλείεται να ξεκλειδώσουν από το ντουλάπι και τον κόκκινο φάκελο που γράφει… απαγόρευση κυκλοφορίας.

Μαραθώνιος με σκοπό τον άμεσο περιορισμό κρουσμάτων ξεκινά από σήμερα στην Αττική, καθώς τίθενται σε ισχύ επιπλέον περιοριστικά μέτρα.

Οι κάτοικοι της Αττικής από σήμερα και για δύο εβδομάδες δεν θα μπορούν να πηγαίνουν σε θέατρα και σινεμά, ενώ θα πρέπει να φορούν μάσκες και στον χώρο εργασίας τους.

Μάλιστα σύμφωνα με τους ειδικούς καλή εικόνα για το αν όντως τα μέτρα αποδίδουν θα έχουμε σε δέκα μέρες. Ωστόσο αν τα μέτρα που ελήφθησαν καρποφορήσουν σε δέκα μέρες, τότε θα μιλάμε για το καλό σενάριο. Αν όχι τότε οι ειδικοί δεν αποκλείεται να ξεκλειδώσουν από το ντουλάπι και τον κόκκινο φάκελο που γράφει… απαγόρευση κυκλοφορίας.

Διαβάστε περισσότερα στο in.gr… 

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24