Οι δυο μεγάλοι πρωταγωνιστές του τελικού Κυπέλλου του 2009 ανάμεσα στον Ολυμπιακό και στην ΑΕΚ θυμήθηκαν το αξέχαστο αυτό αγώνα και ευχήθηκαν καλή επιτυχία στους ερυθρόλευκους για το αποψινό ματς.

Ήταν ίσως οι δυο παίκτες που πρωτοστάτησαν μαζί με τον Λουτσιάνο Γκαλέτι στην επική ανατροπή του τελικού Κυπέλλου 2009, το αλησμόνητο 4-4 ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ, που ήρθε 15-14 στα πέναλτι υπέρ των ερυθρόλευκων. Ο Ματ Ντάρμπισαιρ και ο Ντουντού Σεαρένσε θυμήθηκαν το αξιομνημόνευτο αυτό ματς και ευχήθηκαν στους Πειραιώτες για το αποψινό μεγάλο παιχνίδι κόντρα στον ίδιο αντίπαλο.

Ο Βραζιλιάνος πρώην χαφ του Θρύλου έγραψε:

”Σήμερα είναι ο τελικός κυπέλλου Ελλάδος. Από εδώ εύχομαι καλή τύχη στην Ολυμπιακή οικογένεια. Πάμε παιχταράδες μου” συνοδεύοντας την ανάρτησή του στο Instagram με βίντεο από το προ 11 ετών παιχνίδι.

Ο ”Ντάρμπι” ανέφερε:

”Λοιπόν είναι ο τελικός Κυπέλλου σήμερα στην Ελλάδα. Ποιος νικάει? Νομίζω ξέρω με ποιον είμαι σήμερα”

Δείτε τις δημοσιεύσεις:

 

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24