Ακόμα και στον ελεύθερό του χρόνο γυμνάζεται. Ο λόγος για τον Αιγύπτιο επιθετικό του Θρύλου, Αχμέντ Χασάν.

Ο Αχμέντ Χασάν δε σταματάει την σκληρή δουλειά, ούτε και κατά τον ελεύθερό του χρόνο. Άλλωστε, έχουν βάλει και σχετικό «στοίχημα» με τον Σαλάχ, για το ποιος θα πετύχει τα περισσότερα γκολ.

Ο ίδιος φαίνεται σε δικό του στόρι να κάνει στατικό ποδήλατο, δουλεύοντας αδιάκοπα ενόψει της νέας σεζόν.

Δείτε το στόρι του:

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Επιπλέον και σήμερα, ο Αιγύπτιος επιθετικός γυμνάζεται παρέα με τον Γιασίν Μεριά, όπως θα δείτε παρακάτω:

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

 

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24