Με μια ανάρτηση στα social media o Ντανιέλ Ποντένσε ευχαρίστησε τον Ολυμπιακό...

Η σεζόν για τον Ντανιέλ Ποντένσε ολοκληρώθηκε. Ο Πορτογάλος εξτρέμ ένιωσε την υποχρέωση να ευχαριστήσει τόσο τον Ολυμπιακό όσο και τη Γούλβς, για την υπέροχη χρονιά που πέρασε.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Τι υπέροχη σεζόν. Δεν χρειάζεται να αναφέρω όλα τα γεγονότα που ονειρεύτηκα σε ολόκληρη τη ζωή μου και τα πέτυχα αυτήν τη χρονιά.

Για αυτό αισθάνομαι ευλογημένος. Ακόμα και μετά από σκληρές ήττες και δυσκολίες.

Ευχαριστώ τη Γουλβς και τον Ολυμπιακό που με πρόσεξαν τόσο καλά. Και όλους τους ανθρώπους που ήταν δίπλα μου και με έκαναν καλύτερο. Λένε πως οι δύσκολες στιγμές μάς κάνουν πιο δυνατούς. Σίγουρα.

Ό,τι έρχεται, θα είναι ακόμη καλύτερο απ’ ό,τι αυτή η σεζόν. Περιμένετε για αυτό…».

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24