Στο Μόντρεαλ και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, στις 30 Ιουλίου του 2005, η Ελλάδα, έκανε την ανατροπή, συγκλόνιζε με την εμφάνιση της και με ένα απίθανο γκολ του Γιώργου Αφρουδάκη στα 11' από τη λήξη της παράτασης, νικούσε 11-10 την Κροατία και ανέβαινε στο τρίτο σκαλί του βάθρου με το χάλκινο Μετάλλιο!

Ένα χρόνο νωρίτερα, στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας, ένας παίκτης, ο Ρεβάζ Τσοκμακίτζε (5 γκολ), ήταν αυτός που ουσιαστικά είχε στερήσει το χάλκινο Μετάλλιο στην Εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης των Ανδρών, στον μικρό Τελικό με τη Ρωσία (5-6).

Στο Μόντρεαλ και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, στις 30 Ιουλίου του 2005, η Ελλάδα, έκανε την ανατροπή, συγκλόνιζε με την εμφάνιση της και με ένα απίθανο γκολ του Γιώργου Αφρουδάκη στα 11′ από τη λήξη της παράτασης, νικούσε 11-10 την Κροατία και ανέβαινε στο τρίτο σκαλί του βάθρου με το χάλκινο Μετάλλιο!

Το πρώτο για την Ελλάδα, στην ιστορία των Παγκοσμίων Πρωταθλημάτων, σε όλα τα ομαδικά μας αθλήματα ως τότε, (ακολούθησε και ένα δεύτερο επίσης χάλκινο το 2015 στο Καζάν), το πρώτο μετά το ασημένιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Αθήνας (1997).

Διαβάστε περισσότερα εδώ… 

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24