Ο Βραζιλιάνος μέσος μίλησε σε μέσω της πατρίδας του, ενώ τόνισε χαρακτηριστικέ το πως ένοιωσαν με τον άθλο επί της Άρσεναλ..

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Γκιγέρμε στο ESPN brasil:

Τον Ολυμπιακό: «Οι φανς του Ολυμπιακού είναι πολύ κοντά με αυτούς της Κορίνθιανς. Λατρεύουν τους Βραζιλιάνους. Στην Ουντινέζε και την Λα Κορούνια δεν υπήρχε τέτοια ατμόσφαιρα στα γήπεδα, όπως στον Ολυμπιακό».

Την φετινή σεζόν και την Άρσεναλ: «Μας πήρε κάποιον χρόνο (εννοεί πέρυσι) αλλά η φετινή σεζόν ήταν φοβερή. Η ομάδα τα κατάφερε και διαχειρίστηκε και το πρωτάθλημα και την Ευρώπη και είμαστε στον τελικό του Κυπέλλου.

Είναι συναρπαστικό το πως περάσαμε την Άρσεναλ. Χάσαμε στην έδρα μας και κερδίσαμε στο τέλος της παράτασης. Ήταν ένα ωραίο… πάρτι όταν γυρίσαμε στην Ελλάδα. Πολλοί δεν πίστεψαν ότι θα περνάγαμε αλλά τα καταφέραμε. Τώρα έχουμε το 2ο ματς με Γουλβς μπροστά μας».

Το μέλλον του: «Το όνειρό μου είναι να πάμε ψηλά στο Europa League και θα ήθελα μία μέρα να λάβω μέρος σε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο. Έχω έναν ακόμα χρόνο συμβολαίου στην Ελλάδα και θα δούμε εάν θα ανανεώσω ή θα έρθουν προτάσεις για μένα. Μία μέρα θα γυρίσω στη Βραζιλία. Δεν ξέρω το πότε αλλά θα είναι για κάτι καλό πιστεύω».

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24