Σαν Σήμερα (13/04) το 2018 ο Βασίλης Σπανούλης αναδείχθηκε πρώτος σκορερ της Α1΄ όλων των εποχών.

Στις 13 Απριλίου 2018 ο Ολυμπιακός αγωνιζόταν στο κλειστό της Αρτάκης κόντρα στον Πανιώνιο. Ο Βασίλης Σπανούλης ήθελε μόλις 9 πόντους για να γίνει ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία του πρωταθλήματος της Α1΄ κατηγορίας.

Λίγο πριν τη λήξη της γ΄περιόδου, ο αρχηγός του Ολυμπιακού με 2/2 εύστοχες βολές κατάφερε να φτάσει τους 5.201 πόντους και να ξεπεράσει στη σχετική λίστα το Νίκο Χατζή, ο οποίος τερμάτισε τη καριέρα του έχοντας πετύχει 5.200 πόντους.

Βέβαια, συνολικά πρώτος σκόρερ της ιστορίας του ελληνικού πρωταθλήματος είναι ο Νίκος Γκάλης με 12.714 πόντους.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24