Οι δηλώσεις του Θοδωρή Βλάχου ενόψει της αναμέτρησης επί της Γιουγκ.

Οι Πειραιώτες αντιμετωπίζουν την Τετάρτη (5/2) στις 21:30, την Γιουγκ στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής LEN Champions League με την οποία ανοίγει η αυλαία του β’ γύρου της φάσης των ομίλων της διοργάνωσης.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Θοδωρής Βλάχος δήλωσε τα εξής: «Αντιμετωπίζουμε μια κορυφαία ομάδα των τελευταίων χρόνων μετά από μια  σχεδόν δίμηνη διακοπή λόγω Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στην Βουδαπέστη. Η διακοπή αυτή αφήνει κάποια ερωτηματικά για το πώς θα παρουσιαστούν οι δυο ομάδες 10 μέρες μετά το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα έχοντας και οι δυο αρκετούς παίκτες στις αντίστοιχες εθνικές ομάδες Κροατίας και Ελλάδας.   Η Γιουγκ σίγουρα θα νιώθει πιο άνετα αγωνιζόμενη στο σπίτι της αλλά για εμάς το παιχνίδι έχει πολύ μεγάλη σημασία και είμαστε διατεθειμένοι να ξεπεράσουμε ό,τι  πρόβλημα  έχουμε και να διεκδικήσουμε με αξιώσεις ένα θετικό αποτέλεσμα».

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24