Ο Μπράντον Πολ πήρε μέρος στο Shooting Challenge της Euroleague, αλλά δεν κατάφερε να μπει στην καλύτερη πεντάδα παικτών.

Ο Μπράντον Πολ πήρε μέρος στο Shooting Challenge της Euroleague, αλλά δεν κατάφερε να μπει στην καλύτερη πεντάδα παικτών.

Οι κανόνες απλοί… Ο παίκτης πρέπει να ευστοχήσει σε τρία σουτ από την γραμμή των βολών, από την κορυφή και από τις γωνίες, όσο πιο γρήγορα μπορεί. Στόχος είναι να βάλει 9 σουτ, μέσα σε… δευτερόλεπτα.

Στον Μπράντον Πολ πήρε ένα λεπτό και δέκα δευτερόλεπτα, με αποτέλεσμα να μην μπει στην πεντάδα, η οποία απαρτίζεται από τους Κρούνοσλαβ Σίμον (39”), Μάρτιν Χέρμανσον (44”), Μπίλι Μπαρόν (44”), Στράτος Περπέρογλου (45”) και Μάικλ Ρολ (47”).

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24