Αυτά δήλωσε η Σάσκια Χίπε...

Αν και στις αρχές του 2019 υπέστη έναν από τους χειρότερους τραυματισμούς που θα μπορούσε να τύχει σε αθλήτρια, η Σάσκια Χίπε επέστρεψε τη σεζόν 2019-20 σαν να μην έλειψε ποτέ. Η Γερμανίδα διαγώνια στη τέταρτή της σεζόν με τα «ερυθρόλευκα» οδηγεί εκ του ασφαλούς τον Ολυμπιακό σε Ελλάδα και Ευρώπη, κερδίζοντας 8 ψήφους από τους 12 κόουτς της Volleyleague γυναικών για την καλύτερη διαγώνια του Α’ γύρου.

Η Σάσκια Χίπε δήλωσε στο volleyball.gr: «Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα να ψηφιστώ ως καλύτερη διαγώνια και αυτό με τιμάει πολύ, ειδικά από την στιγμή που φέτος επέστρεψα από έναν δύσκολο τραυματισμό. Γι’αυτό είμαι ευγνώμων στους προπονητές αλλά και σε όλο το ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού για την φανταστική δουλειά που έκανε στην αποκατάστασή μου. Όσον αφορά την συνέχεια της σεζόν, έχουμε μπροστά μας έναν δύσκολο δεύτερο μισό με δύσκολα παιχνίδια και αρκετά ταξίδια. Μέχρι στιγμής έχουμε δείξει καλό πρόσωπο, όμως είμαι σίγουρη ότι μπορούμε ακόμα καλύτερα και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε».

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24