Οι δηλώσεις του Αϊτο Ρενέσες κατά τη συνέντευξη Τύπου στο ΣΕΦ.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου ο έμπειρος τεχνικός της Άλμπα:

«Ήταν μία καλή νίκη για εμάς. Ο Πέιτον Σίβα ήταν εκτός για μεγάλο χρονικό διάστημα και έχουμε απουσίες. Παίξαμε καλά, είχαμε τρομερά ποσοστά ευστοχίας από το τρίποντο και αυτό έπαιξε ρόλο στο ματς. Κάναμε πολύ καλή δουλειά. Είμαστε σε καλή κατάσταση, έχουμε μεγαλύτερη συγκέντρωση στα παιχνίδια και διοχετεύουμε την ενέργειά μας εκεί που πρέπει».

Σχετικά με το αν θέλει να προπονεί ομάδες που στοχεύουν στον τίτλο ή σύνολα με χαμηλότερο μέσο όρο ηλικίας, ανέφερε: «Μου αρέσει να προπονώ! Θέλω να προπονώ ομάδες που δίνουν το 200% και θέλουν να κερδίζουν».

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24